DIENSTEN

ELENSE kan op verschillende manieren van dienst zijn. Denk hierbij onder andere aan engineering, advies en consulting, productontwikkeling en productverbetering, procesverbetering, lichtadvies en fotografie van verlichting.


Diensten

Engineering en consulting

Heeft u een vraagstuk of een aanpassing c.q. verbetering van een bestaande installatie? Wij verzorgen het bedenken en uitwerken van elektrotechnische, automatiserings- en verlichtingsoplossingen. 

LEES MEER
Diensten

Proces- en productverbetering

"Zo doen we het al jaren!" is een veel gehoorde uitspraak. Een proces of een product kan wellicht efficiënter. Wij denken graag met u mee om te bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit kan zitten in automatisering, monitoring of gewoon een paar kleine aanpassingen. 

LEES MEER
Diensten

Lichtadvies

Goede verlichting is één van de belangrijkste onderdelen in onze samenleving. Verlichting is belangrijk voor onder meer het veiligheidsgevoel, sfeer en het aanlichten van producten. De juiste verlichting is ook van invloed op gedrag, concentratie en prestaties. Door goede verlichting blijven we scherp en alert.

LEES MEER
Diensten

Fotografie van verlichting

Naast verlichtingsadvies, kunt u bij ons ook terecht om het eindresultaat van nieuwe verlichting op beeld vast te leggen. De foto's kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld reclame doeleinden, uw website of decoratief voor aan de muur als blikvanger. 

LEES MEER
BP GHEA laadpalen project

BP GHEA laadpalen project

Sinds eind 2021 is Elense nauw betrokken bij het BP GHEA laadpalen project.


LEES MEER
Schneider Electric PowerTag

Schneider Electric PowerTag

Onze monitoren kunnen nu ook communiceren met de PowerTag producten van Schneider Electric.

LEES MEER
Nieuwe Sitecontroller app

Nieuwe Sitecontroller app

De Sitecontroller app is beschikbaar voor smartphone en tablet.


LEES MEER
Evikon MCI.

Evikon MCI.

Vanaf heden is ELENSE distributeur van Evikon MCI.

LEES MEER